Indira Levak: Iskreno o resnici in lažeh

Indira Levak: Iskreno o resnici in lažeh (foto: arhiv revije Lady) arhiv revije Lady
Vir: Lady
27. 7. 2018

Nekdanja članica priljubljene skupine Colonia, Indira Levak, ki se že nekaj časa predstavlja kot samostojna pevka, ne spi na preteklih lovorikah.

Tik pred začetkom vročega poletja 44-letna glasbenica stavi na poletno obarvano melodijo, ki bo primerna za nepozabne plesne ritme v nočnih klubih. Indira je že pred časom napovedala, da se bo kot samostojna pevka predstavljala pod imenom Indira Forza, svojim zvestim oboževalcem, pa tudi novim pa bo pokazala bogat glasbeni repertoar in vso širino, ki jo premore.

Vse to bomo lahko slišali tudi na novem albumu, ki bo vsak hip prišel na glasbene police. In kaj o novi skladbi pravi priljubljena hrvaška pevka?" Ljubezenska pesem Istina i laž me je navdušila že ob prvem poslušanju, besede, ki sem jih uporabila v skladbi, pa so med poplesavanjem prišle kar same, tako da se lahko pohvalim kot ponosna avtorica besedila, v katerem se bodo zagotovo prepoznali številni," je povedal Indira, ki je ob tej priložnosti za omenjeno skladbo na otoku Pag posnela tudi vročo videozgodbo, kjer sta za posebne efekte poskrbela kar narava in burja, kar je zgodbo naredilo še bolj dramatično.

Besedilo: A. M. // Fotografija: arhiv revije Lady