Indiskretna Victoria razkriva: "David je obdarjen"

Indiskretna Victoria razkriva: "David je obdarjen" (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2020

Victoria in David Beckham sta že 20 let v zakonu, ki je preživel vzpone in padce, a uspel jima je ohraniti ogenj strasti.

Victoria, nekdanja članica skupine Spice Girls, zdaj pa modna oblikovalka, je očitno brez dlake na jeziku, ko gre za razkrivanje intimnih podrobnosti iz njunega očitno živahnega posteljnega življenja.

Tako je pred kratkim razkrila, da sta v svojem prvem domu imela posebno sobo, namenjeno seksi igricam. Na stropu je bilo veliko ogledalo. "Soba je bila videti kot spalnica kurtizane, vse je bilo prekrito z leopardjim vzorcom, na stropu pa je bilo ogledalo," je dejala.

Kot poroča Mirror, je Victoria dejala, da pogosto seksata. "Z Davidom greva vsak večer v posteljo in ne morem trditi, da greva spat." David je bil včasih maneken za Armanijevo moško spodnje perilo, Victoria pa je takrat razkrila, kako je obdarjen.

"Velik je. Ogromen. Če bi bila videti tako, bi po ulicah hodila v spodnjih hlačah. Ponosna sem, da imava odlično seksualno življenje. On ima res velikega. To lahko vidite tudi v reklami," je svojega moža pohvalila Victoria.

Ko so Davida pri reviji Elle takrat prosili za komentar ženinih besed, se je odzval kot pravi mož: "Brez komentarja! Strinjam se z vsem, kar reče moja žena."