Indiskretni Brad Pitt razkril, katera je bila boljša v postelji, Jennifer Aniston ali Angelina Jolie

Indiskretni Brad Pitt razkril, katera je bila boljša v postelji, Jennifer Aniston ali Angelina Jolie (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2020

Hollywoodski zvezdnik je veljal za zelo molčečega, ko je šlo za posteljne skrivnosti, a virom ne more preprečiti, da se ne bi razgovorili za medije.

In točno to se je pred kratkim zgodilo Bradu, saj je vir, ki mu je blizu, ameriškim medijem razkril skrivnost: Bradu je bilo v postelji bolj razburljivo z Jennifer Aniston.

"Enkrat je spil nekaj pijač preveč, prijatelji pa so ga prepričali, naj razkrije, s katero soprogo mu je bilo v spalnici bolj zabavno. Čeprav sprva ni hotel odgovoriti na to vprašanje, je na koncu vseeno priznal, da je z Jennifer bilo bolj sproščeno in da je bilo v njuni postelji več strasti. Dodal je, da je tudi z Angelino bilo tako na začetku, pozneje pa so se zadeve spremenile," je še dodal vir.

Prav tako naj Angelina ne bi hotela spati z njim več kot enkrat do dvakrat tedensko. Brad je še razkril, da je Jennifer najbolj zabavna oseba, s katero je seksal. Vedno ga je privlačilo to, da je izjemno samozavestna in pripravljena na nove stvari. Bila naj bi zelo razpoložena za "vroče igrice."

Angelina in Jennifer teh navedb nista komentirali, zagotovo pa nista bili veseli, ko sta prebrali te zapise. Brad bo očitno moral biti previdnejši pri tem, s kom se druži, saj očitno nekateri njegovi prijatelji ne morejo držati jezika za zobmi.