Instagram profil princa Harryja in vojvodinje Meghan zrušil dosedanji Guinessov rekord!

Instagram profil princa Harryja in vojvodinje Meghan zrušil dosedanji Guinessov rekord! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2019

Oboževalce je minuli torek razveselilo dejstvo, da sta princ Harry in njegova žena Meghan Markle odprla skupni Instagram profil.

Profil, ki sta ga poimenovala Sussex Royal, ima zaenkrat samo dve objavi, gre pa za enega od prvih korakov kraljevega para k neodvisnosti, po tem, ko sta se odločila, da bosta živela ločeno od princa Williama in Kate Middleton.

Njunemu profilu je celo uspelo zrušiti Guinessov rekord, saj je le šest ur po odprtju uspel zbrati milijon oboževalcev. Zdaj jih je že več kot tri milijone, zato je jasno, kako veliko navdušenje sta požela v javnosti. Za zrušenje dosedanjega rekroda, ki je pripadal korejskemu glasbeniku Kandu Danielu (11 ur in 36 minut) sta potrebovala samo 5 ur in 45 minut.

"Pozdravljeni na najinem uradnem Instagram profilu. Veseliva se, da bova z vami delila svoje delo, ki naju žene naprej, zadeve, ki jih podpirava, pomembna obvestila in priložnost, da osvetliva pomembna vprašanja. Zahvaljujeva se vam za vaš podporo. Dobrodošli," je zapisal kraljevi par v svoji prvi objavi.

Priporočamo