Irina Shayk o materinstvu in o tem, da na rdečih preprogah skoraj nikoli ne nosi spodnjega perila

Irina Shayk o materinstvu in o tem, da na rdečih preprogah skoraj nikoli ne nosi spodnjega perila (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2019

Ruska manekenka Irina Shayk že nekaj časa uživa v materinstvu, ki ji je dalo še dodatno samozavest. V novem intervjuju za revijo W pa je spregovorila tudi o tem, da na rdečih preprogah malokrat nosi spodnje perilo.

"Živimo v 21. stoletju, a me ljudje še vedno sprašujejo kaj je zame seksi? Ni vse v tem, da oblečeš push-up modrček, visoke pete in dodaš malo rdeče šminke. Vsaka ženska je seks in na svoj način. To je nekaj kar izvira iz tebe in ni pomembno, da to ves čas potenciraš. Meni je seksi tudi ženska, ki je oblečena v obleko in superge. Vse je odvisno od njenega karakterja, kako se giblje, kako govori, vse to je seksi," je za W magazin dejala Irina Shayk in dodala, da njej največ samozavesti doda udobno spodnje perilo.

"Spodnje perilo mora biti kot vaša druga koža. Ne smete čutiti žice v modrčku in podobno. Ljubite in spoštujete svoje telo, bodite polni samozavesti," je dejala.

Irina je v intervjuju priznala, da pri 15 letih ni imela niti malo samozavesti, saj so jo vrstniki ves čas zbadali, da je preveč suha, zdaj, ko je postala mama pa se je vse močno spremenilo. "Vedno poudarjam, da je biti mama najboljša stvar na svetu. Ne mislim, da je materinstvo povsem spremenilo moje življenje, a me je spremenilo v smislu, da se bolje počutim v svoji koži. Družina je najbolj pomembna na vsem svetu."

Za konec intervjuja pa je priznala tudi to, da na rdečih preprogah le redko izpod oblek obleče spodnje perilo. "Vse je odvisno od tega, koliko si samozavesten, no večinoma izpod večernih oblek ne nosim spodnjega perila," je dejala Irina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🎁 @intimissimiofficial #intimissimi #intimissimixmas

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on