Irina Shayk po brodolomu z Bradleyjem Cooperjem v javnosti z novim moškim!

Irina Shayk po brodolomu z Bradleyjem Cooperjem v javnosti z novim moškim! (foto: Profimedia) Profimedia
25. 11. 2019

Pred skorajda dvema mesecema se je ruska lepotica in manekenka v javnosti pojavila s skrivnostnim moškim.

Že takrat so se pojavile govorice o morebitni novi zvezi, a tega ni nihče potrdil. Zdaj pa se je z istim moškim dobil v New Yorku. Izstopila sta iz hotela in se odpeljala v neznani smeri, poročajo tuji tabloidi.

Čeprav je nekajkrat poudarila, da ni pripravljena na novega moškega, fotografije jasno pričajo o tem, da se v družbi neznanca počuti nadvse dobro. Sprehodila sta se po ulicah in pokazala, da se več ne skrivata. Očitno je lepa Irina našla čas tudi za romantiko v svojem življenju.

Čeprav že nekaj časa govori o tem, da ni pripravljena na novo ljubezen, to verjetno ne drži. "Irina se trenutno ne dobiva z nikomer, osredotočena je na hčerko in hoče čim več časa preživeti z njo. V prihodnosti bi rada nekoga spoznala, a to zdaj ni njena prioriteta," pravijo prijatelji ki so ji blizu.

Na začetku junija se je namreč razšla z 11 let starejšim Bradleyjem Cooperjem. Prekinila sta štiriletno zvezo, v kateri sta dobila hčerkico Leo De. Številni so takrat ugibali, da je bila Irina sita njegovega odnosa z Lady Gaga, a nihče od vpletenih ni potrdil, da se je med pevko in igralcem dejansko nekaj dogajalo. A življenje gre naprej - stare zamere so očitno pozabljene, nove ljubezni pa na obzorju, bi lahko rekli.