Irina Shayk po koncu razmerja z Bradleyjem Cooperjem opažena v družbi postavnega temnolasca

Irina Shayk po koncu razmerja z Bradleyjem Cooperjem opažena v družbi postavnega temnolasca (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2019

Ruska manekenka Irina Shayk, ki se je pred časom razšla s hollywoodskim igralcem Bradleyjem Cooperjem kot kaže ni več samska.

Irina Shayk je po koncu razmerja z igralcem Bradleyjem Cooperjem dejala, da si želi nekaj časa zase in da mora najprej počakati, da se zacelijo vse ljubezenske rane.

A vse se zdi, da je Bradley že pozabljen in da je lepa manekenka pripravljena na novo ljubezensko razmerje. Nedavno so jo paparaci ujeli v New Yorku, ko je odhajala na zabavo modne hiše Burberry, kamor je prišla v družbi postavnega temnolasca. Videti sta si bila zelo naklonjena, Irina pa ga je ves čas držala za roko in zdelo se je, da ji tudi papraci niso prav nič odveč in da je ne moti, da so ju ujeli skupaj.

Vse kaže, da je Irina obrnila nov list v svojem življenju in da je znova srečna v objemu novega moškega. Za zdaj še ni jasno kdo je skrivnostni neznanec, a skupaj sta videti zelo lep par.