Irina Shayk prvič spregovorila, kakšno je njeno življenje brez Bradleyja Cooperja

Irina Shayk prvič spregovorila, kakšno je njeno življenje brez Bradleyja Cooperja (foto: Profimedia) Profimedia
30. 1. 2020

Ruska manekenka Irine Shayk ne skriva, da se ji je življenje v lanskem letu obrnilo povsem na glavo.

Lansko leto smo bili priča koncu velike ljubezni med rusko manekenko Irino Shayk in hollywoodskim igralcem Bradleyjem Cooperjem.

Po štirih letih sta se odločila, da gresta vsak svojo pot, še vedno pa ostajata v odličnih odnosih, vse zaradi njune hčerki Lee, ki je center njunega sveta.

Irina je dolgo časa molčala o svojem samskem življenju, nedavno pa je za Vogue le spregovorila, kakšno je danes njeno življenje. 

"Življenje brez njega je povsem drugačno. Moj svet se je povsem obrnil. Mislim, da v vsakem razmerju vsak daje od sebe vse najboljše, a seveda tudi tisto najslabše. To je enostavno v naši ljudski naravi," je bila iskrena.

"Oba sva zelo hvaležna, da sva imela priložnost, da sva živela skupaj in doživela to neprecenljivo izkušnjo. A vse se zdi, da midva nisva za skupaj. Dokler je trajalo, je bilo lepo. Zdaj, ko živim brez njega, pa je to eno povsem novo poglavje v mojem življenju. Povezuje naju otrok, zato si ne smeva dovoliti, da bi bila v slabih odnosih," je še dodala.

"Zares je težko najti ravnotežje med tem, da ste mama samohranilka in ob tem tudi ženska, ki gradi kariero. Verjemite pridejo dnevi, ko se zbudim in sem povsem prestrašena, če mi bo uspelo vse postoriti. Takrat dobesedno razpadam," je za konec še dodala.