Irina Shayk razkrila, da se kopa kar trikrat na dan

Irina Shayk razkrila, da se kopa kar trikrat na dan (foto: Profimedia) Profimedia
26. 7. 2018

Ruska manekenka Irina Shayk je razkrila, da preprosto obožuje kopeli in da si jih privošči kar trikrat na dan.

Irina Shayk se rada razvaja in najbolj srečna je, če se lahko trikrat na dan potopi v toplo kopel z veliko milnimi mehurčki. "Enostavno obožujem kopeli in rada se kopam trikrat na dan. Prihajam iz Rusije, kar pomeni, da obožujem sveče in ruske programe, ki jih rada gledam med kopeljo in seveda zraven spada dobra hrana in veliko, veliko milnih mehurčkov," je za revijo Hello dejala Irina.

"Najbolj sem razočarana, ko cel dan potujem, na koncu dneva pa me pričaka mala kopalnica, kjer ne morem uživati v kopeli, to enostavno ni zame," je priznala.

Lepa manekenka, ki je v razmerju s hollywoodskim igralcem Bradleyjem Cooperjem s katerim ima hčerko Leu de Seine, je razkrila, da najbolj uživa v umirjenem družinskem ritmu. "Nisem ljubiteljica večernih zabav in različnih svečanih dogodkov. Najraje doma pogledam kakšen dober film ali pa grem v kino. Rada imam večerje s prijatelji, ko si privoščimo dober suši, najraje pa jem kar v postelji, takrat zares uživam," je dejala 32 letna lepotica in dodala, da nikoli v življenju ni bila na dieti. "Ne prenesem diet, preveč uživam v dobri hrani. A vse je stvar prave mere, jeste lahko vse, a morate imeti pravo disciplino. Tudi jaz nisem popolna, tudi jaz imam celulit in tudi sama doživim dan, ko je moj obraz videti grozno in pričeska obupna."