Irina Shayk tako ljubosumna na Lady Gago, da je ne more gledati

Irina Shayk tako ljubosumna na Lady Gago, da je ne more gledati (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2019

Ruska manekenka Irina Shayk naj bi bila na ameriško pevko Lady Gaga tako zelo ljubosumna, da je ne želi niti videti.

Po snemanju filma The star is born je ves svet začel ugibati ali se ni morda med igralcem Bradleyjem Cooperjem in pevko Lady Gaga razvilo kaj več. Kemija na filmskem ekranu je bila tako zelo močna, da so številni pomislili, da ni zaigrana in da so med njima preskočile iskrice. 

Zaradi takšnih medijskih zapisov je verjetno najbolj trpela partnerka hollywoodskega igralca, Irina Shayk, ki je bila na Lady Gago izjemno ljubosumna. Bradleyju naj bi večkrat očitala, da se do Gage obnaša preveč prijateljsko in da takšen odnos zanjo ni sprejemljiv.

"Razmerje Irine in Bradleyja se je začelo krhati, ko je Bradley začel snemati film z Lady Gago. Irina ga je večkrat obtožila, da jo vara in na koncu je povsem izgubila zaupanje vanj," je dejal neimenovani vir za britanski The Mirror.

Irino naj bi motilo tudi to, da se je Bradley z Gago družil tudi po tistem, ko so se snemanja zaključila, domov pa je prihajal pozno ponoči.

Vse skupaj je bilo za rusko manekenko očitno preveč, zato je nedavno spokala kovčke in se izselila iz njunega skupnega domovanja. Kdo bi vedel ali bo Bradley zdaj prav zares pristal v objemu Lady Gage ali pa bo slavni par našel skupni jezik in svojemu razmerju dal drugo priložnost?