Iskrena izpoved prijatelja kraljevega para: "Srce princa Harryja je zlomljeno"

Iskrena izpoved prijatelja kraljevega para: "Srce princa Harryja je zlomljeno" (foto: Profimedia) Profimedia
21. 1. 2021

Trpi zaradi razhoda s svojo družino, a s soprogo Meghan sta zadovoljna z življenjem v ZDA.

To je v intervjuju razkril Tom Bradby, ki je blizu kraljevemu paru. Harry in Meghan sta se lani s sinčkom Archiejem preselila v ZDA, po tem, ko sta se umaknila z vseh uradnih dolžnosti kraljevega para in po nesoglasjih z drugimi člani družine. Bila sta deležna izjemne pozornosti medijev, že odkar sta postala par.

"Mislim, da ima zlomljeno srce zaradi situacije z družino," je Bradby izjavil v intervjuju na ITV-ju. "A sta tam nesrečna? Ne mislim tako, mislim, da sta pravzaprav zelo srečna, a namučila se bosta za svoje mesto v življenju," je še dodal.

Tom Bradby je naredil več intervjujev s kraljevim parom med njuno turnejo po Afriki leta 2019. Takrat sta razkrila napetosti znotraj družine, ki so se stopnjevale od njune poroke leta 2018 in rojstva njunega sina. Objokana Meghan je takrat opisala, kako težko je biti novopečena mama, hkrati pa pod budnim očesom pozorne javnosti.

Harry je razkril, da ima z bratom Williamom nesoglasja. "Družinske razmere niso idealne, to je bilo zelo težko leto za vse člane družine," pravi Bradby. Dodaja še, da so na obeh straneh prizadeta čustva in da je to zelo težko. Dokumentarec o kraljevem paru je že namigoval na njuno odločitev, da se leta 2020 umakneta s kraljevih dolžnosti. Od takrat nadaljujeta s humanitarnim delom, podpisala sta nekaj medijskih pogodb in predstavila tudi svoj podcast.

Priporočamo