Ivan Zak prične dan ob devetih zjutraj

Ivan Zak prične dan ob devetih zjutraj (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lady
25. 2. 2017

Simpatičen pevec Ivan Zak februarja v zagrebški Areni pripravlja prav posebno poslastico za vse ljubitelje mirnih balad in tudi živahnih poletnih ritmov, ki bodo ogreli mrzlo ozračje. Njegov največji koncert do sedaj bo po pevčevih besedah nepozaben dogodek, na katerega se že dolgo pripravlja.

Pred kratkim je tako izdal novo pesem 'Da si tu', ki jo bo prav tako zapel na koncertu, ta bo potekal v znamenju valentinovega. Zadnje čase je zato njegov urnik še posebej natrpan, včasih se zgodi, da zaradi vaj in ustvarjanja novih pesmi prebedi kar celo noč.

9.00 Običajno se zbujam šele okrog opoldneva, vendar v zadnjem času poskušam vstati čim bolj zgodaj, da mi ostane dovolj časa za kavo s prijatelji. Zame so vsi letni časi dosti enaki, vsak dan se s prijatelji dobim na kavi in z glasbeniki izmenjam glasbene izkušnje. To so zanimivi pogovori. Tisti, ki niso v glasbi, nas imajo hitro dovolj.


11.50 Odpravim se v studio, kjer delam in pišem. Rad imam svoj urnik, ritem in vesel sem, da je moj vsakdan udoben, ne pretirano stresen.


14.05 Vsake toliko časa si vzamem odmor in kaj malega pojem, poklepetam. Včasih kar na kosilu nastane ideja za pesem, tako se vsi zberemo in jo želimo uglasbiti.


15.30 Delo, delo, delo.


02.00 Vse do poznih ur sem ponavadi v studiu, včasih tudi do petih zjutraj. Potem pa se končno odpravim spat.

Priporočamo