Ivana Banfić: Posnela spot za skladbo Zlatno pravilo

Vir: Govori.se
7. 3. 2013

Po izidu singla Zlatno pravilo Ivana Banfić dela s polno paro. Zadovoljna z uspehom te skladbe se je odločila zanjo posneti tudi video, katerega režiser je Alen Kuščar.

Spot so posneli na treh lokacijah, saj so želeli najti posebne kotičke, ki bi se najbolje ujemali s tematiko. Prvič v karieri pa je Ivana skozi fotografije pokazala, kakšno je bilo njeno otroštvo.

»To izredno čustveno skladbo smo želeli podkrepiti z  Ivaninimi fotografijami iz otroštva. Izjemna ekipa je z dobro voljo olajšala delo in snemanje, tako da so za nami eni lepših delovnih dni in nedvomno izredno pozitivna izkušnja,« je o snemanju spota povedal režiser Alen Kuščar.

»Video smo snemali v Varaždinu, Zagrebu in na Reki. Uživala sem v sodelovanju s pozitivno in veselo ekipo mladih entuziastov - umetnikov. Za nekatere dele spota sem jim dala svoje fotografije iz otroštva. Gre za najbolj čustven spot v moji karieri, zdi se mi celo malce šokanten,« je o novem izdelku povedala Ivana Banfić.

Skladba Zlatno pravilo je pri naših južnih sosedih odlično sprejeta, kar je dobra popotnica za novi album, ki naj bi izšel še letos.