Ivana Trump je možu oprostila skok čez plot

Vir: Lea
2. 2. 2009
Nekdanja soproga Donalda Trumpa je doživela pravi šok, ko je gledala italijanski resničnostni šov Isola dei Famos (Otok slavnih, ki bi ga še najlaže primerjali z našo Kmetijo), ki ga predvaja RAI 2.

Najprej je 59-letna Ivana Trump povsem mirno opazovala, kako njen privlačni in 23 let mlajši soprog Rossano Rubicondi brez sramu flirta s temperamentno 24-letno Argentinko Belen Rodriguez. Potem je 43-letni italijanski transseksualec Vladimir Luxuria v nekem televizijskem šovu v milanskem studiu razkril, da je Rossano ameriško multimilijonarko za kulisami, ko so bile kamere ugasnjene, celo prevaral z Belen. To je globoko prizadelo in ponižalo ubogo Ivano, ki je bila prek telefonske zveze v živo vklopljena v oddajo!

Ločitev?

Seveda so najprej vsi mislili, da bo Ivana svojega rimskega lepotca nemudoma nagnala z otoka ob vzhodni obali Hondurasa. Še posebej zato, ker je celo priznal, da se je do ušes zaljubil v lepo Belen. Toda zmotili so se, Ivani kaj takšnega niti slučajno ni padlo na pamet! “Nobene ločitve ne bo,” je za javnost izjavila bogata Čehinja in dodala: “Hočem, da moj mož pride k meni domov.” Očitno Ivana svojemu dragemu Rossanu raje oprosti skok čez plot, kot da bi morala v prihodnje sama živeti svoje razkošno življenje.

Dobro naloženih 19 milijonov evrov odpravnine

Morda pa dejansko močno ljubi Rossana, ki kot model doslej še ni požel kakšnega večjega uspeha. Konec koncev bi si nekdanja soproga 62-letnega nepremičninskega tajkuna Donalda Trumpa lahko vsak dan privoščila novega ljubimca. Devetnajst mili- jonov evrov vredno odpravnino, ki jo je ob ločitvi dobila od Donalda, je leta 1992 namreč spretno naložila, zato se je njeno premoženje od takrat znatno povečalo.

Denar je dovolj mikaven
Za Ivaninega četrtega soproga utegne biti njeno premoženje dovolj velika stimulacija, da ne bo dolgo časa vztrajal pri naklonjenosti do Belen, ki je v zvezi s 26-letnim Marcom Borriellom, nogometašem AC Milana. Ko so Rossana zaradi njegove umazane ljubezenske igrice z Belen vrgli iz šova, je zatrdil: “Le poljubil sem jo in nisem spal z njo. Ljubim Ivano.” Najbrž je njegovi zgodbi med štirimi stenami z zanimanjem prisluhnila tudi Ivana …

Priporočamo