Ivana Trump je oči zaupala najboljšemu!

16. 5. 2018 | Vir: Lady
Deli
Ivana  Trump je oči zaupala najboljšemu! (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Dober glas seže v deveto vas in sloves zagrebške Klinike Svjetlost je dosegel tudi prvo ženo aktualnega ameriškega predsednika Ivano Trump.

 Mama treh otrok Donalda Trumpa je Hrvaško obiskala v okviru promocije svoje najnovejše knjige, vmes pa se je ustavila pri dr. Nikici Gabriću, direktorju in ustanovitelju omenjene klinike, in mu zaupala svoje oči. Po pregledu se je odločila, da si bo v Zagrebu privoščila poseg za odpravo dioptrije.

Ekipa te bolnišnice za oftalmologijo, ki je opravila več kot 100 tisoč operativnih očesnih posegov, med njimi tudi za številne znane obraze, kot so Oliver Dragovjević, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Lado Leskovar in Zvezdana Mlakar, je Trumpovo prepričala s svojo kakovostjo, izkušenostjo in pristopom. "To je velika potrditev za našo predanost in trud, da postavimo enega najboljših oftalmoloških centrov na svetu. Ivani Trump bomo pomagali, da se bo znebila dioptrije, pomagamo lahko tudi vam," je ponosno povedal direktor in ustanovitelj Klinike Svjetlost dr. Nikica Gabrić.

Foto: Osebni arhiv

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel