Ivani Trump so operirali oči na Hrvaškem

26. 4. 2019
Deli

Ivana Trump te dni biva v Zagrebu. Glavni vzrok njenega obiska je operacija oči, ki jo je ravnokar uspešno opravila v zagrebški kliniki Svjetlost. Tako se je prva soproga ameriškega predsednika Donalda Trumpa za vedno rešila težav z vidom.

Ivana Trump je svetovna znana oseba, ki se je odločila svoje oči položiti v roke hrvaškim specialistom iz Klinike Svjetlost in direktorju prof. dr. Nikici Gabriću, ki ji je oči operiral. Svoje težave z vidom so v Kliniki Svjetlost odpravile tudi svetovne zvezde Armand Assante, Franco Nero, Rade Šerbedžija, Tin Srbić, Maksim Mrvica, Oliver Dragojević, Zvonimir Boban in Miroslav Blažević.

»O vrhunski oftalmološki kliniki v Zagrebu so mi govorili že prijatelji iz New Yorka, ki so že bili operirani v tej kliniki. Lahko rečejo le – hvala za vrhunsko storitev in strokovnost. Opazila sem, da je operacija zvišala kakovost njihovega življena. Tako sem po pregledu čakala le še na pravi trenutek,« je povedala Ivana Trump po operaciji. 

Nekdanja Trumpova soproga je bila navdušena nad Kliniko Svjetlost že lani, ko je prišla v Zagreb kot časna gostja na tekmovanju za Miss Universe Hrvaška. Takrat je opravila pregled pri prof. dr. Gabriću, ki ji je svetoval operacijo namestitve Symfony intraokularnih leč. Zaradi obveznosti takrat ni mogla opraviti operacije, zato je sedaj ponovno obiskala Zagreb in se za vedno znebila očal.

»Operacija je bila hitra in brez bolečin. Danes vidim brez težav, očal ne potrebujem. Imam čisto drugačen in lepši pogled na svet, ki ga bom sedaj ponovno odkrivala,« je dodala Ivana Trump.

»Klinika Svjetlost je zdavnaj preskočila meje Hrvaške in postala svetovno znana znamka. To smo dosegli le z moderno tehnologijo, vrhunskimi in izkušenimi strokovnjaki ter individualnim pristopom k pacientu,« je povedal prof. dr. Nikica Gabrić, direktor Klinike Svjetlost, ki poudarja, da so Ivani Trump za vedno odstranili dioptrijo in začetek mrene.

 

Klinika Svjetlost iz Zagreba, ki jo je ustanovil dr. Nikica Gabrić pred več kot 20 leti, je največja klinika na jugovzhodnem delu Evrope in ima daleč največ zabeleženih končanih posegov v tem delu Evrope. Imajo najmodernejši diagnostični center, vrhunske operacijske dvorane, osem različnih oddelkov, vrhunsko opremljene konferenčne dvorane za prenos operacij iz drugih klinik v tujini, katerih delo temelji na različnih področjih oftalmologije. Do danes so opravili več kot 125.000 posegov na očeh.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk