Ivana Trump: "Otroke sem vzgojila sama, Donald je bil ves čas na telefon."

Ivana Trump: "Otroke sem vzgojila sama, Donald je bil ves čas na telefon." (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2018

Ivana Trump je v nedavnem intervjuju za hrvaške medije razkrila, kakšen oče je bil Donald Trump in koliko časa je v resnici posvetil vzgoji njunih otrok.

Donald Trump in Ivana Trump sta se poročila leta 1977, njuna ljubezen pa je ugasnila leta 1992. V zakonu so se jima rodili trije otroci: Donald, Eric in Ivanka. Trumpova pa je ob nedavnem obisku na Hrvaškem medijem razkrila, kakšen oče je bil Donald Trump.

"Otroke sem vzgojila sama. On je sicer pozoren oče, a jih ni nikoli odpeljal v park ali pa na sprehod, vedno je bil na telefonu. Vedno mi je dajal proste roke, da sem se sama odločala v katero šolo jih bom vpisala in katere aktivnosti bodo imeli poleg šole. Če želite, da vaši otroci ne zaidejo na krive poti, potem je najbolje, da imajo veliko obveznosti. Moji otroci so imeli po šoli še številne aktivnosti od tenisa do golfa, hokeja, juda in ur klavirja. Pomembno pa je tudi, da jim nikoli ne dajete preveč denarja," je dejala Ivana v intervjuju za Story.hr.

Kljub temu, da sta se ločila že leta 1992, pa Ivana z Donaldom še vedno ostaja povezana. "Slišiva se približno enkrat na mesec in zdi se mi čudovit. Dela tisto, kar je v tem trenutku najbolj pomembno za ZDA, ko bodo ZDA znova na vrhuncu moči, bodo lahko pomagale tudi ostalim državam," je hvalila svojega nekdanjega moža.

V zakonu pa mu je najbolj zamerila, da se ni želel zdravo prehranjevati. "Ni mu padlo na misel, da bi jedel solato. Oboževal je hitro hrano, pečen krompir, zrezke, čips, hamburgerje. Nikoli pa ni pil, kadil ali se drogiral," je še dodala Ivana.