Ivana Trump razkrila, kakšen je odnos njene hčerke Ivanke in Melanie Trump

Ivana Trump razkrila, kakšen je odnos njene hčerke Ivanke in Melanie Trump (foto: Profimedia) Profimedia
16. 4. 2019

Pred časom so tuji mediji pisali, da se prva dama ZDA Melania Trump in 11 let mlajša hčerka Donalda Trumpa, ki jo ima z bivšo ženo Ivano in ji je ime Ivanka, ne razumeta najbolje.

Nesoglasja naj bi postala pogostejša po razdelitvi njunih službenih nalog, ki so se pogosto križale. A Trumpova prva žena, Ivana Trump, je razkrila, kakšen je njun pravi odnos.

Očitno se prva hčerka in prva dama ZDA razumeta boljše, kot je mislila javnost. Ivana Trump je za časopis The Atlantic dejala, da se Melania in njena hčerka povsem dobro razumeta. "Melania je Ivanki všeč, saj ona ni razlog za razpad mojega zakona, za razliko od tiste druge ... Nočem izgovoriti njenega imena," je dejala Ivana.

S "tisto drugo" je očitno mislila na drugo ženo Donalda Trumpa, na Marlo Maples, s katero jo je tudi varal in jo na koncu zaradi nje zapustil. Iz zakona z Marlo ima ameriški predsednik hčerko Tiffany. Tudi za njo so ameriški mediji poročali, da se z najstarejšo Trumpovo hčerko Ivanko ne razume najbolje.

Oglasila se je tudi Melaniina tiskovna predstavnica Stephanie Grisham, ki je dejala, da sta imeli Melania in Ivanka vedno dober odnos, imata pa ga tudi dandanes.

Priporočamo