Ivana Trump razložila, da je ona prva dama!

Ivana Trump razložila, da je ona prva dama! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
23. 10. 2017

Ivana Trump, nekdanja soproga ameriškega predsednika Donalda Trumpa, je podala res nerodno izjavo, da je ona prva dama Amerike ...

In od kod ta ideja? "Melania, nočem biti vzrok za ljubosumje, a ker sem jaz prva soproga Donalda Trumpa, to pomeni, da sem tudi prva dama," je izjavila v nedavnem intervjuju. V intervjuju, v katerem je promovirala svojo novo knjigo Raising Trump, je povedala tudi, da se z nekdanjim možem sliši vsaj enkrat na dva tedna ter da ima njegovo neposredno telefonsko številko v Beli hiši. "No, ne kličem ga prepogosto, da ne bi bila njegova soproga Melania ljubosumna," naj bi še izjavila Ivana, s katero ima Donald tri otroke.

Seveda je izjava, da je Ivana prva dam, razburila Melanio, ki je prek svoje predstavnice za stike z javnostmi, izjavila, da pač želi le vzbuditi pozornost. Izjava se glasi: "Gospa Trump je Belo hišo za predsednika in Barrona spremenila v dom. Želi živeti v Washingtonu in je počaščena s svojo vlogo prve dame Amerike. Svojo funkcijo želi izkoristiti, da bi pomagala otrokom, in ne da bi prodajala knjige," je podala sporočilo Stephanie Grisham, odgovorna za stike z javnostjo Melanie Trump.

Danes 68-letna Ivana Trump je bila z Donaldom poročena med letoma 1977 in 1992. V zakonu sta dobila dva sinova in eno hčerko, Ivanko, ki je Donaldova ljubljenka. Po ločitvi se je Donald zaljubil v manekenko Marlo Maples, s katero ima hčerko Tiffany, v tretje pa je skočil v zakon z našo manekenko Melanio Trump.

Besedilo: Sandra Bratuša

Priporočamo