Ivana Trump se je v Zagrebu znebila dioptrije

13. 5. 2019 | Vir: Nova
Deli
Ivana Trump se je odločila, da 
svoje oči zaupa hrvaškemu 
strokovnjaku, dr. prof. 
znanosti Nikici Gabriću, 
direktorju Klinike Svjetlost. (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Nekdanja žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa Ivana Trump je bila te dni v Zagrebu. Glavni vzrok njenega obiska je bila operacija oči, ki jo je uspešno opravila v zagrebški Kliniki Svjetlost.

Uspešna podjetnica čeških korenin je bila nad kliniko navdušena že lani, ko je prišla v Zagreb kot častna gostja na tekmovanju Miss Universe Hrvaška. Tam je spoznala doktorja Gabrića, ki je bil tako kot ona član žirije na lepotnem tekmovanju, in pri njem opravila pregled. Svetoval ji je operacijo, s katero bi ji namestili intraokularne leče Symfony, a zaradi obveznosti takrat operacije ni mogla opraviti. Zato pa je zdaj ponovno obiskala Zagreb in se za vedno znebila očal.

“Hrvaška klinika Svjetlost ima pravi pristop. Res so najboljši. Natančni, profesionalni, odgovorni in zelo prijazni. Že pred posegom sem o kliniki slišala le najboljše, operacija pa je bila hitra in brez bolečin. Danes vidim brez težav, očal ne potrebujem. Imam čisto drugačen in lepši pogled na svet, ki ga bom zdaj ponovno odkrivala,” je svoje občutke po operaciji v največji in najsodobnejši očesni kliniki v jugovzhodni Evropi strnila Trumpova.

“Klinika Svjetlost je že zdavnaj prestopila meje Hrvaške in postala svetovno znana znamka. To smo dosegli le z moderno tehnologijo, vrhunskimi in izkušenimi strokovnjaki ter individualnim pristopom k pacientu,” je povedal Nikica Gabrić, direktor Klinike Svjetlost, in nadaljeval, da je operacija trajal 20 minut, Ivana pa je zelo prijazna in vesela oseba. “Tudi kot pacientka ni bila niti malo zahtevna, kar se po navadi pričakuje od tako pomembnih oseb. Izredno zadovoljen sem z rezultati posega in zelo ponosen na dejstvo, da je oseba, ki ima možnost, da se operira v katerikoli kliniki na svetu, izbrala prav našo. To je krona uspešnega dela, ki traja že več kot 20 let,” je še dodal.

O vrhunski oftalmološki kliniki v Zagrebu so Ivani Trump govorili že prijatelji iz New Yorka, ki so že bili operirani tam. “Lahko rečejo le – hvala za vrhunsko storitev in strokovnost. Opazila sem, da je operacija izboljšala kakovost njihovega življenja. Tako sem po pregledu čakala le še na pravi trenutek,” je še dodala Ivana Trump, ki se je dan po operaciji sprehodila tudi po hrvaški prestolnici.

Hrvaškim specialistom iz Klinike Svjetlost in direktorju, prof. dr. znanosti Nikici Gabriću, so svoje oči pred tem zaupale tudi številne druge svetovne zvezde, kot so Armand Assante, Franco Nero, Rade Šerbedžija, Tin Srbić, Maksim Mrvica, Oliver Dragojević, Lado Leskovar, Zvonimir Boban in Miroslav Blažević.

Dan po operaciji

Dan po operaciji se je Ivana Trump sprehodila po Zagrebu in si v družbi dr. prof. znanosti Nikice Gabrića in lastnika licence Miss Universe Hrvaške Vladimirja Kraljevića privoščila kavo.

Besedilo: Maja Muhič // Fotografije: osebni arhiv

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk