Ivana Trump v trenirki po francoski rivieri

Ivana Trump v trenirki po francoski rivieri (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2018

Bivša žena ameriškega predsednika Donlada Trumpa, Ivana Trump, se je ne francoski rivieri pojavila v nekoliko drugačni podobi kot smo jo običajno vajeni gledati.

Ivana Trump trenutno počitnikuje v Saint Tropezu, kjer ji družbo dela tudi njen kosmatinec od katerega se le redko loči. Številne pa je presenetila s svojo podobo, ko se je pojavila na popoldanskem sprehodu po prestižni francoski rivieri. Ivana se je na sprehodu pojavila v modri trenirki in elegantnih čeveljcih. Modni kritiki so si bili edini, da je posegla po nekoliko bolj tvegani modni kombinaciji, a jo je nosila z vso svojo eleganco in stilom, ki ji ga nikoli ni manjkalo.

Ivana tudi v zrelih letih ohranja vitko postavo in številni se sprašujejo, kako ji to uspeva. "Vsako jutro telovadim, nato pa skrbim, da jem kar se da zdravo. Ni lahko, ker obožujem sladkarije in ker imam zelo rada tudi hitro hrano, a se trudim po svojih najboljših močeh," je nedavno dejala za Daily Mail.

"Ob vseh poslovnih obveznostih včasih kar pozabim na hrano, nato pa pride večer, ko bi lahko pojedla vse kar bi videla, a se skušam kontrolirati in se večino časa prehranjevati zdravo," je še dodala.