Izvedelo se je, kako se vede Meghan Markle, ko spije kakšen kozarček preveč: Nič kaj damsko!

Izvedelo se je, kako se vede Meghan Markle, ko spije kakšen kozarček preveč: Nič kaj damsko! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2021

To se je seveda dogajalo v preteklosti, saj odkar je poročena s princem Harryjem in ima sinčka, živi zdravo in si ne privošči tovrstnih odklonov.

Zdaj je Meghan Markle članica kraljeve družine, prej pa je bila igralka. Ne glede na to, da z družino živi daleč stran od kraljevega dvora, so njene besede in vedenje še vedno pod velikim drobnogledom javnosti.

Tako ni nobena skrivnost, da se ni najbolje prilagodila življenju znotraj kraljeve družine, zato sta se s soprogom tudi odločila za selitev v ZDA. A mediji ne popuščajo - če že ni nobenih sočnih novic o njej, se potrudijo izbrskati kaj iz njene preteklosti. Daily Mail se je tako "lotil" njene izjave, ki se nanaša na uživanje alkohola. Izbrskali so ga na njenem blogu The Tig, ki ga je pisala, še preden je spoznala svojega bodočega moža.

Gre za objavo iz konca leta 2015, ko še ni slutila, da bo pristala v zakonu s pravim princem. Takrat je objavila, kakšne so njene želje in sklepi za novo leto. Med drugim je zapisala, da ne bi več rada preklinjala, ko spije kakšen kozarček preveč. "V novem letu se želim več smejati, uživati in dvigniti standarde. Hočem pustiti prostor magiji, uresničiti svoje načrte in biti povsem v redu, če se bodo izjalovili," je zapisala Meghan.

Verjetno se je del njenih načrtov le uresničil, saj zdaj živi umirjeno družinsko življenje, znano pa je tudi, da je velika zagovornica zdravega prehranjevanja in redne telesne vadbe. No, preklinja pa tudi ne več ...

Priporočamo