Izvedelo se je, kakšen vzgojni trik uporabljata vojvodinja Kate in princ William, ko so njuni otroci preveč živahni

Izvedelo se je, kakšen vzgojni trik uporabljata vojvodinja Kate in princ William, ko so njuni otroci preveč živahni (foto: Profimedia) Profimedia
23. 12. 2020

Njuno družino pozna ves svet, zato se tudi v javnosti trudijo biti kar najbolj vzorni, ko gre za vedenje.

Princ William in vojvodinja Kate se dobro zavedata starševske odgovornosti, ko gre za njune tri otroke, sedemletnega Georgea, petletno Charlotte in dvoletnega Louisa.

Čeprav se otroci ne pojavljajo pogosto v javnosti, so mediji spet postali pozorni na njih v zadnjih dneh, ko se je pojavila letošnja božična fotografija cele družine. A tudi v kraljevi družini so se zaradi koronavirusa zgodile spremembe - otroci so prej obiskovali šolo in vrtec, zdaj pa šolanje in druženje potekata v zavetju doma. Kate in William sta starša, ki sta se morala prilagoditi situaciji. Del njihovega vsakdana je postalo učenje preko spleta, kar pa - kot poročajo viri - včasih pripelje do nesoglasij.

In kako se kraljevi par loti reševanja situacij, ko je kateri od njunih otrok nejevoljen ali pa se mu preprosto ne ljubi opravljati domačih nalog? S pomočjo metode "chat sofa", razkrivajo britanski tabloidi. "Otroka, ki je neubogljiv ali preveč razigran, odpeljeta s kraja prepira in se z njim mirno pogovorita. Razložita mu dejstva in posledice ter nikoli ne vpijeta na otroke," je za tabloid The Sun razkril neimenovani vir.

Isti vir je še dodal, da sta Kate in William sicer stroga starša, a da imata naravnost magično sposobnost, da puščata vtis, da nista. "Onadva se močno trudita z vzgojo otrok in to počneta tako, da je vse skupaj videti sproščeno," je še dodal vir.

Priporočamo