Izvedelo se je, zakaj je Lady Gaga v resnici zapustila zaročenca

Lady Gaga (foto: Profimedia Profimedia, Temp Rex Features) Profimedia Profimedia, Temp Rex Features
19. 4. 2019

Po tem, ko je pevka in igralka Lady Gaga razkinila zaroko z agentom Christianom Carino, je javnost ugibala, da je vzrok za to njen soigralec iz filma Zvezda je rojena, Bradley Cooper.

Oboževalci so namreč zaznali očitno kemijo med njima na velikem platnu, kar je botrovalo k širjenju govoric, da sta več kot zgolj soigralca. Potem pa se je še Lady Gaga odločila za prekinitev zaroke, kar je le še podžgalo ugibanja o aferi med njo in Bradleyjem.

No, zdaj pa se je izvedelo, da razlog tiči povsem drugje. Odkar je zaslovela, Lady Gaga ne počiva - nenehno ustvarja in nanizala je že številne uspešnice. Prav tako se trudi ozaveščati ljudi na področju duševnega zdravja, saj je tudi sama trpela za tesnobo in depresijo. Prav tako je bila žrtev spolnega nasilja, o tem je tudi pogumno spregovorila in opozorila na to perečo težavo.

Neimenovani vir - šlo naj bi za pevkinega prijatelja - trdi, da jo je njen zaročenec Christian skušal upočasniti pri ustvarjanju. Mislila je, da moti njen ustvarjalni proces, zato se je tudi odločila za prekinitev zaroke. Lady Gaga ni hotela ogroziti svojo kariero zaradi moškega. Drugi vir še trdi, da je bil Christiano ljubosumen in je nenehno hotel vedeti, kje je in kaj počne.

No, torej so govorice o njej in Bradleyju le iz trte zvite ... Ali pa je šlo zgolj za dober marketinški trik? Kdo bi vedel?

Priporočamo