Ta pri nas znani igralec je zdaj čisto neprepoznaven, zlomil ga je tragični dogodek (bi rekli, da je to sploh on?!)

5. 7. 2024
Deli
Igralec Jack Black (foto: Profimedia)
Profimedia

Videz ljubljenca občinstva je danes povsem drugačen ... Le kaj se skriva za tem?

Tudi pri nas ga poznamo po vlogah v hollywoodskih uspešnicah. Nikoli ni sodil med tiste igralce, ki veljajo za velike osvajalce, a s svojimi igralskimi veščinami se je oboževalcem za vedno usedel v srce. Gre za igralca Jacka Blacka, ki se le redko pojavlja v javnosti, zato ne čudi dejstvo, da paparaci budno prežijo na vsak njegov korak.

Nedavno so ga tako ujeli med sprehodom v Los Angelesu in res ga je težko prepoznati. Fotografi so v svet poslali slike, na katerih je Jack Black z daljšimi, osivelimi lasmi in z dolgo, sivo brado. Na družbenih omrežjih so se takoj pojavili komentarji, da je videti - zanemarjeno. Na glavi je nosil klobuk in dajal je vtis prave sproščenosti.

Igralec Jack Black

Igralec Jack Black

Profimedia

Nobena skrivnost ni, da je v preteklosti imel težave z drogami, saj se je vrsto let boril z odvisnostjo od kokaina. "Imel sem veliko težav s kokainom. Družil sem se s precej nevarnimi modeli. Bal sem se celo iti v šolo, saj me je eden od njih hotel ubiti. Hotel sem oditi stran," je pred leti priznal igralec.

Očitno so v družini imeli še druge težave. Še posebej ga je prizadela smrt brata Howarda, ki je leta 1991 umrl za posledicami aidsa, ko je imel 36 let, to ga je skoraj čisto zlomilo. Sicer pa Jack zdaj živi drugačno življenje. Poročen je s pevko Tanyo Haden, s katero ima dva sinova.

Tanyo je zasnubil na res romantičen način, ob zaroki pa ji je podaril diamantni prstan, vreden kar 50.000 dolarjev. Poročila sta se v Kaliforniji. V enem od intervjujem je razkril, da je takoj ugotovil, kako lepa in nadarjena je njegova Tanya, a je bil preveč sramežljiv, da bi ji takoj predlagal zmenek. No, na koncu je očitno le zbral pogum, saj zdaj živita v srečnem zakonu.

Res bi lahko rekli, da gre za netipičnega hollywoodskega zvezdnika, ki mu veliko pomeni njegova zasebnost in dejstvo, da sinova odraščata daleč stran od soja žarometov. Družina živi v kraju San Felize in očitno vsi skupaj zelo uživajo. Morda je njegov malce zanemarjeni videz del priprav na novo vlogo? To bomo šele videli ...

Preberite še: