Jada Pinkett Smith ima pri 46 letih zavidanja vredno postavo

24. 7. 2018
Deli
Jada Pinkett Smith ima pri 46 letih zavidanja vredno postavo (foto: Profimedia)
Profimedia

Ameriška igralka Jada Pinkett Smith je bila vedno znana po svoji izklesani postavi, ki tudi z leti še vedno ostaja nedotaknjena.

Hollywoodska igralka Jada Pinkett Smith je pri 46 letih še vedno videti naravnost neverjetno. Ko je nedavno objavila svojo fotografijo v rumenih dvodelnih kopalkah, je vsem jemala dih s svojo lepoto in mladostnim videzom. Ne samo, da je Jada v zrelih letih, za njo sta tudi že dva poroda, a zdi se, da se na njeni postavi že od mladih let ni kaj dosti spremenilo.

"Verjetno se lahko zahvalim dobrim genom, ne vem kaj bi bilo drugega, ker ne delam nič tako posebnega, da bi imela takšno postavo," je pred časom v intervjuju za Daily Mail dejala Jada.

Igralka je že od leta 1997 poročena z igralcem Willom Smithom, mediji pa so ju v vsem tem času že neštetokrat ločili in obema pripisovali nove partnerje. Občasno slavni par komentira takšne medijske napise, največkrat pa se jim le nasmejita in si mislita svoje. "Najin zakon ni popoln, kakor seveda ni noben, a vlada spoštovanje in brezpogojna ljubezen in to naju skupaj drži že vse od začetka," je nekoč dejal Will Smith.