Jada Pinkett Smith masturbira od 9. leta

3. 7. 2018 | Vir: Nova
Deli
Jada Pinkett Smith masturbira od 9. leta (foto: Profimedia)
Profimedia

Soproga igralca Willa Smitha, Jada Pinkett Smith, velja za žensko brez dlake na jeziku. Tako je v zadnji epizodi svoje oddaje Red Table Talk govorila o seksu.

Jada Pinkett Smith (46) nima predsodkov in se o seksu pogo­varja z neverjetno lahkoto. Tako je to temo načela tudi v oddaji Red Table Talk. Pravzaprav gre za Facebook oddajo, ki jo snema s svojo mamo Adrienne Banfield Norris in hčerko Willow (18). V njej vsak teden odpira eno temo, tokrat pa se jim je pridružila še Willowina prijateljica Telana.

Jada je odkrito povedala, da je bila v nekem obdobju prav obsedena s kupovanjem seksualnih igračk. To je povedala po tem, ko je dejala, da je masturbiranje odkrila pri 9 letih ter da ji je babica obrazložila vse o tem, kako se zadovoljiti. "Ko sem začela raziskovati, sem posta­la odvisna od seksualnih igračk. Takrat sem tudi odkrila večkratne orgazme. Dnevno sem jih doživela tudi do pet. To je bilo v času, ko sem abstinirala od moških. Potem pa sem kar na lepem prenehala s tem, saj se mi je zazdelo, da sem postala odvisna," je odkrito povedala lepa igralka.

Tudi soprogu Willu o tem ni govorila in dejala je še, da jo prav zanima, kaj bo dejal, ko bo to izvedel. Očitno pa je Jada prava poznavalka seksa, saj je dejala tudi, da je takoj vedela, ko sta njen sin Jayden (20) in posinovljenec Trey (26) izgubila nedolžnost. V oddaji pa je spregovorila tudi Willow, ki je povedala, da je nekoč med seksom zalotila svoja starša. No, tu pa je bila Jada kar šokirana, saj pravi, da se tega sploh ne spomni. "Bilo je v Aspnu, ko sem šla sredi noči v kuhinjo po sok. Videla sem očeta in mamo med seksom in takoj sem tekla nazaj v sobo," pravi Willow. "No, bila je tema in bile so bolj silhuete, a vseeno me je takrat kar pretreslo."

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia