James Stunt nasilen do svoje žene Petre Ecclestone

James Stunt nasilen do svoje žene Petre Ecclestone (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
25. 7. 2017

Pa se končuje še en zakon na zvezdniški sceni. Petra Ecclestone, hčerka Slavice in Bernieja Ecclestonea, je na sodišču izjavila, da jo je soprog James Stunt prisilil v podpis predporočne pogodbe.

Podrobnosti pogodbe niso znane, Petrin odvetnik pa pravi, da bo poskušal vse napisano ovreči. James ima celo prepoved približevanja, a Petri vseeno nenehno pošilja sporočila, naj se vrne k njemu. Petra in James sta bila štiri leta par, nato pa sta leta 2011 skočila še v zakonski stan. Tisti, ki ju poznajo, pravijo, da njun zakon še zdaleč ni bil idiličen.

No, dokaj klavrno se končuje, v igri pa naj bi bilo 6 milijard evrov premoženja, ki naj bi si ga razdelila. V času, ko je James osvojil Petro, je imel komaj 24 let in že takrat je bil zelo narcisoiden. Vseskozi se je trudil delati vtis, da je nesramno bogat. Vseskozi se je okoli vozil v dragih avtomobilih in v družbi varnostnikov, govoril je, da se boji, da ga želijo zastrupiti in podobne neumnosti.

Z leti so ljudje začeli dvomiti o njegovem osebnem bogastvu, izkazalo pa se je, da je mladenič zelo problematična oseba, ki svoji soprogi povzroča le sive lase. Na sodišču so povedali, da so ga aretirali že leta 2015 zaradi kaljenja javnega reda in miru. A so to nekako skrili pred javnostjo. Na sodišču so omenili tudi prigodo, ko je dejal, da bo svoji soprogi pognal metek v glavo. Seveda se je na sodišču vedel skrajno neprimerno, svojemu tastu, Bernieju, je naperil prst, kot bi naperil pištolo, pred sodiščem pa je novinarjem pokazal sredinski prst.

Očitno je, da z njegovo psiho ni vse v redu. Ko se je pred dnevi izselil iz družinske vile v londonski četrti Chelsea, je imel na sebi zlate verige, v roki pa porcelanasto mačko ter cigareto. Bernie je na sodišču povedal, da je že dolgo nagovarjal Petro, naj zapusti moža, vendar pa si ona tega ni upala narediti, ker se ga je bala. Stunt je namreč veliko pil in se tudi drogiral, ničkolikokrat se je Petra pred njim zaklepala v sobo, tudi osebje v njuni hiši je nemalokrat bežalo pred njim.

Bernie je bil za svojo hčerko in svoje tri vnuke vsa ta leta zelo zaskrbljen. Ni pa si upal grobo poseči v njun zakon, saj se je bal, kako se bo James odzval. Poleg tega ve, da je Petra zelo nežna ženska in bi težko prenesla pretrese. Vendar pa je zdaj situacija sodu izbila dno in vsi komaj čakajo, da bosta uradno ločena, tako da se bodo Ecclestonovi končno znebili narcisoidnega Stunta, ki jim je vsa ta leta grenil življenje.

Lani so na posesti Jamesovih staršev našli mrtvega njegovega brata Leeja. Zgodilo se je malo po tem, ko je policija preiskovala eno od podjetji, ki ga je ustanovil James in vodil njegov brat. Žal je bil Lee edina oseba, ki je lahko Jamesa vsake toliko prizemljila, a odkar ga ni, je šlo z njim samo še navzdol.

Sandra Bratuša