James Stunt:“Hčerka palčka Ecclestona mi je uničila sloves”

James Stunt:“Hčerka palčka Ecclestona mi je uničila sloves” (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
19. 6. 2018

Nekdanji mož Petre Ecclestone si je že našel novo ljubezen. Tokrat je to kanadska manekenka in igralka Kristina Wurtemberg. O svoji nekdanji pa nima nič kaj lepih besed.

James Stunt (33) je lepotico Kristino Wurtenberg (32) spoznal že lani, a razmerja ni želel začeti, preden se ne loči od Petre Ecclestone (29). Vse skupaj se je podaljšalo zaradi delitve bogastva. Trgovec z umetninami James Stunt je med drugim razžalil nekdanjega tasta Bernieja Ecclestona (87) in ga je označil za palčka. Za Petro pa je dejal, da je bila najboljša žena na svetu, ki si jo lahko želiš, potem pa se je začela obnašati, kot da bi bila na lobotomiji v Jonestownu.

"Postala je nemogoča in z njo se ni dalo več živeti," razlaga James. "Uničil sem si ugled, ker sem se poročil s hčerko zvezdnika s C-liste," se huduje in žali milijarderja Bernieja, nekdanjega lastnika formule 1. Poleg tega ga je James označil za navadnega bedaka. "Lahko pa rečem, da mu ničesar ne zamerim, je pač samo človek, ki nima niti malo empatije. Njegova nekdanja soproga Slavica pa je prava lady Macbeth."

Tako James kot njegov oče Geoffrey Stunt sta prepričana, da je za ločitev kriv prav Bernie. Prav tako oba menita, da je najhujša v družini Slavica, a noben ni želel povedati, zakaj. Po drugi strani pa marsikdo očita Jamesu, da je na račun svoje žene lahko živel na zelo visoki nogi. Sam to zanika in trdi, da živi tako razkošno že od svojega 19. leta. "Že takrat sem začel zbirati drage luksuzne avtomobile. Nato pa sem se poročil z žensko s C-liste." Poročila sta se leta 2012 v Rimu, poroka pa naj bi stala kar 12 milijonov evrov. V zakonu so se jima rodili trije otroci: hčerka Lavinija (5) ter dvojčka Andrew in James (3). Petra pa pravi, da je James začel jemati mamila in da ga je to povsem spremenilo.

James Stun:“Hčerka palčka Ecclestona mi je uničila sloves”

Kakorkoli že, James naj bi se kakšen mesec videval s kanadsko lepotico, ki prihaja iz Halifaxa v Novi Škotski. Zadnja leta se poskuša uveljaviti kot manekenka in igralka. Par so posneli v Jamesovem lamborghiniju po tem, ko sta si privoščila večerjo v luksuzni restavraciji. Pri Kristini so sicer na roki opazili velik diamantni prstan, kar je sprožilo govorice, da naj bi bila že zaročena. Po tem, ko se je par spoznal, je bilo treba počakati na njegovo ločitev. V tem času se je Kristina vrnila v Kanado, a sta ostala v stiku. Zdaj živita pri njem v Londonu.

Besedilo: SANDRA BRATUŠA //  Foto: Profimedia