Jamie Oliver že petič postal očka

Jamie Oliver že petič postal očka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
26. 8. 2016

Z veselo novico je pred nekaj tedni javnost razveselil priljubljeni kuhar Jamie Oliver, ki je že petič postal očka. Enainštiridesetletni kuharski mojster in njegova žena Jools sta se razveselila rojstva malega fantka, ki je poskrbel za neizmerno veselje in srečo v družini Oliver.

Na začetku marca sta zakonca javnosti razkrila, da se bo njuna družina kmalu povečala še za enega člana.

"Ta bo zadnji, sicer bo vse videti čisto preveč nesmiselno in smešno," je povedal Jamie in priznal, da pete nosečnosti z Jools nista načrtovala. Pa vendarle se je zgodilo, 8. avgusta je na svet prijokal dojenček, ki se bo pridružil petletnemu bratcu Buddyju Bearu Mauricu. Poleg sinčka pa ima par še tri simpatične hčerke, šestletno Petal Blossom Rainbow, 13-letno Daisy Boo Pamelo in 14-letno Poppy Honey Rosie.

Starejši dve dekleti sta bili prisotni tudi pri koncu poroda, Jamie pa je ob tem priznal, da je bil prizor izjemno nabit s čustvi. Dojenček je ob rojstvu tehtal 3,6 kg, ali kot se je pošalil priljubljeni kuhar, ki očitno ne more iz svoje kože: "16 zavojčkov masla."

Z ženo imena za novega družinskega člana še nista izbrala, vsekakor pa lahko pričakujemo nekaj cvetličnega, oz. kot je priznal Jamie, "nekaj iz sveta narave". Slavni kuhar je postal priljubljen zaradi izjemnega kuharskega koncepta, če pa bo kateri izmed otrok sledil očetovim stopinjam, še ni znano.

Napisala Nika Arsovski
Fotografije Profimedia, Instagram

Značke: Jamie Oliver
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story34/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 34/2016

Story 34/2016, od 18. 08. 2016