Jamie Oliver v lovu za amaterskimi kuharji

Jamie Oliver v lovu za amaterskimi kuharji (foto: Instagram) Instagram
30. 8. 2018

Svetovno priznani kuhar Jamie Oliver se ponovno vrača na male ekrane, natančneje - na 24kitchen, kjer bo za ljubitelje kuharije kuhal po italijansko.

Njegova oddaja bo na sporedu 24. septembrom. Jamie kuha po italijansko bo še ena prečudovita potovalna kuharska serija, v kateri bo Jamie Oliver iskal najboljše amaterske kuharje Italije, da bi nam razkril izjemne italijanske jedi, ki jih lahko pripravimo sami. Jamie obožuje Italijo, njeno pokrajino, prebivalce, najbolj pa njihovo neverjetno hrano. Bistvo italijanske hrane pa ni samo v chefih z Michelinovimi zvezdicami, ampak v domačih receptih.

V tej epski seriji bosta Jamie in njegov najboljši prijatelj in mentor Gennaro Contaldo potovala od sončne Sicilije do snežnih Alp in srečujevala zvezdnike italijanske kuhinje. To so mame in none Italije. Izpopolnile so recepte, ki se prenašajo iz roda v rod, Jamie pa bi rad izvedel vse njihove kuharske skrivnosti. Legendarne in stroge none ga bodo marsikaj naučile, potem pa bo Jamie na svoj način priredil nekatere najbolj slastne domače jedi. Od neverjetnih testenin, sočnih pečenk, slastne morske hrane do nebeških toplih solat in popolnih sladic; Jamie bo poskrbel, da boste kmalu kuhali kot Italijani.

Zabavne none, krasna pokrajina in izjemni italijanski recepti bodo poskrbeli, da bo ta popotniška serija na jedilniku vsakega oboževalca italijanske hrane.

Priporočamo