Jamie Oliver: Žena prebira njegovo elektronsko pošto

Jamie Oliver: Žena prebira njegovo elektronsko pošto (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
28. 12. 2012

Eden izmed najbolj znanih kuharjev na svetu Jamie Oliver je že 12 let poročen z Jools, nekdanjo manekenko in ljubeznijo iz šolskih dni. Pravi, da je popolna soproga in krasna mati. A kljub veliki ljubezni, ki vlada med njima, je Jools očitno tu pa tam še vedno negotova ...

Vsi so bili začudeni, ko je priznala, da ničesar ne prepušča naključju in da redno preverja sporočila na mobilniku in bere elektronsko pošto svojega moža. Tako se želi vsakič znova prepričati, da ji je zvest. Jamie, ki je star 36 let, ima namreč veliko stikov z ženskami in z njimi tudi redno komunicira.

"Ne zdi se mi prav nič sporno, da preverjam njegova sporočila tako na mobilniku kot po elektronski pošti," pravi 36-letna Jools in dodaja, da je pač le bolj previdna: "Jamie pa seveda pravi, da sem preveč ljubosumna." Par ima skupaj štiri otroke: 10-letno Poppy Honey, devetletno Daisy Boo, triletno Petal Blossom in 21-mesečnega sina Buddyja Beara.

Zanimivo je, da je še pred kratkim Jools zagotavljala, da si z Jamiejem popolnoma zaupata. Še več, v medijih so se celo norčevali iz nje, ko je izjavila, da je mož ne bi nikoli prevaral na snemanjih svojih kuharskih oddaj. Bilo je pred približno štirimi leti, ko je v nekem intervjuju dejala, da se v svojem zakonu počuti zalo varno.

"Ljudje pravijo, da se moškim načelno nikoli ne sme popolnoma zaupati. A menim, da sama lahko svojemu možu popolnoma zaupam. Pravijo tudi, da ni moškega, ki ne bi prevaral ženske, sama pa mislim, da me mož nikoli ne bi prevaral. Pravzaprav vem, da me ne bi," je bila suverena.

Jools vsak dan vstane ob šestih, da bi lahko poskrbela za vse svoje otroke in uskladila družinsko vlogo s kariero kreatorke oblačil za otroke. Priznava, da se nemalokrat jezi, ker jo mož v javnosti naslavlja kot svojo soprogo in jo v intervjujih prikazuje kot povsem neambiciozno. "Postal je zelo dolgočasen. Ko sva začela hoditi, je bilo smešno, zdaj pa me v telefonskih pogovorih s svojimi prijatelji omenja kot gospo ..."

Toda očitno bolj kot ženina ljubosumnost Oliverja pestijo odvečni kilogrami. Še bolj je bil užaljen, ko mu je na tiskovni konferenci neka novinarka odkrito rekla, da se je malce poredil. Nerodna reč, ko pa sam propagira zdravo in uravnoteženo prehrano.

"Res se trudim. Jem svežo in zdravo hrano, dvakrat na teden treniram. A v mojem poklicu je res težko. Vedno moraš poskušati hrano, ki jo skuhaš sam ali jo kuhajo drugi. Poleg tega sem v letih, ko se verjetno vse prej prime, kot ko sem bil še zelo mlad," pravi Jamie.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story