Janet Jackson je javnosti pokazala svojega sina

Janet Jackson je javnosti pokazala svojega sina (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 5. 2017

Pevka Janet Jackson, ki je januarja postala mamica, se zadnje leto ni prav veliko pojavljala v javnosti, prav tako pa je vse do pred kratkim skrivala tudi svojega prvega otroka, sinka Eisso.

Odločitev, da ga končno pokaže javnosti, je sprejela šele pred tedni, ko je njuno skupno fotografijo objavila na svojem profilu na družbenem omrežju Instragram, pod njo pa je zapisala, da sta se z malč­kom ravnokar prebudila.

Malček, ki bo v kratkem dopolnil štiri mesece, na slikanje očitno ni bil pripravljen, saj je bil še zaspan, zato na sliki prav na široko zeha. Vseeno pa je treba priznati, da je zelo ljubek fantek, ima pa, na presenečenje številnih, svetlo polt, kar je najverjetneje podedoval po očku Wissamu.

Sicer pa je Janet, ki je mamica postala v 50. letu starosti, nad materinstvom preprosto navdušena in ji za malčka ni prav nič težko narediti. Poguma ji ni vzelo niti dejstvo, da sta se s partnerjem, katarskim poslovnežem Wissamom Al Mano pred kratkim razšla.

Par sicer ostaja v prijateljskih odnosih, prav tako sta odločena, da bosta otroka vzgajala skupaj, vseeno pa bosta živela vsak na svojem koncu sveta – Janet naj bi ostala v Londonu, Wissam pa se seli nazaj v New York, kjer ima svoj posel.