Janet Jackson: Prvič spregovorila o ločitvi

Janet Jackson: Prvič  spregovorila  o ločitvi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
15. 5. 2017

Janet Jackson je pred približno mesecem dni začela intenzivno polniti časopisne stolpce, saj se je razvedelo, da je njen zakon s katarskim milijarderjem Wissamom Al Mano po petih letih razpadel. Pred kratkim pa je prvič spregovorila o ločitvi in napovedala nadaljevanje svoje prekinjene turneje.

V videoposnetku, ki ga je pred nekaj dnevi objavila na Twitterju, je slovita glasbenica in igralka Janet Jackson po številnih turbulencah v svojem zasebnem življenju prvič nagovorila javnost, natančneje svoje oboževalce."Čao, ljudje, to sem jaz, Jen, če ste slučajno pozabili name, ker sem se umaknila iz javnosti, ko sem rodila sina. Bogu se zahvaljujem zanj – je zdrav, lep, ljubek, zabaven in srečen dojenček," je svojo 'izpoved' v smehu začela 50-letna zvezdnica, ki je uradno potrdila, da se po petih letih ločuje od katarskega milijarderja Wissama Al Mane, s katerim je 3. januarja letos dobila sinčka Eisso.

"Rada bi bila iskrena do vas. Da, ločila sem se od svojega moža. Primer je na sodišču, ostalo pa je v božjih rokah." Pred nekaj dnevi so paparaci ovekovečili 42-letnega Wissama, ki je s svojim štirimesečnim sinčkom užival v nekem londonskem parku, vir, ki je slavnemu paru blizu, pa je za ameriške medije izjavil, da sta oba odločna v nameri, da bosta kljub ločitvi dobra starša.

Wisaam Al Mana

Glede na to, da je svojo sedmo koncertno turnejo Unbreakable World Tour prekinila prav zaradi rojstva sinčka oziroma nosečnosti, je Janet to priložnost izkoristila tudi za napoved njenega nadaljevanja.

"Kot sem obljubila, nadaljujem svojo turnejo, in zaradi tega sem zelo, zelo vzhičena," je dejala v videoposnetku, ki si ga je ogledalo ogromno njenih oboževalcev. Poleg tega je razkrila, da se je odločila, da bo ime turneje spremenila v The State of the World Tour. "Tu ne gre za politiko, ampak za ljudi, svet, odnose in ljubezen," je pojasnila Janet, ki je med drugim še dodala, da bo turnejo nadaljevala septembra in da že komaj čaka, da se vrne na oder.

Tim Jeras

Priporočamo