Janica Kostelić skoraj leto dni po rojstvu sina spet v javnosti, tokrat zaradi drugega razloga ...

Janica Kostelić skoraj leto dni po rojstvu sina spet v javnosti, tokrat zaradi drugega razloga ... (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2020

Zagotovo se še spomnite legendarne Janice, ki je navduševala na belih strminah, kajne?

Hrvaška smučarka je na olimpijskih igrah osvojila kar štiri zlate medalje, pri sosedih pa so ves čas evforično navijali za njo. Leta 2019 (1. januarja) je prvič postala mama, rodila je namreč sinčka Oskarja in se nato umaknila iz javnosti.

Fotoaparati jo le redko ujamejo, a zdaj je posnela video v angleškem jeziku, saj je priskočila na pomoč svojemu prijatelju, sicer uredniku na hrvaški nacionalni televiziji, Brunu Kovačeviću. Na ta način mu namreč pomaga pri promociji njegove knjige, ki nosi naslov "365 sportskih priča" oziroma 365 športnih zgodb. Knjiga je namenjena otrokom, govori pa o športnikih iz celega sveta.

"Zelo sem vesela, da je Bruno napisal knjigo za otroke o velikih športnikih iz celega sveta. Zgodbe so resnično navdihujoče. Upam, da je ne bodo prebrali samo otroci. Vsak bo našel zgodbo, ki ga bo navdihnila, mogoče bo z njeno pomočjo zbral pogum za spremembo. Zato jo preberite in uživatje v njej," je v posnetku dejala Janica.

Ob tem lahko samo ugotovimo, da je ta zdaj 38-letnica res očarljiva gospa, ki ji materinstvo še kako godi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 365 Sporting Tales (@365_sporting_tales)