Jasmin Stavros je svoji mami podaril čutno glasbeno izpoved

Jasmin Stavros je svoji mami podaril čutno glasbeno izpoved (foto: Klemen Bogataj) Klemen Bogataj
Vir: Lady
5. 3. 2017

Glasbena legenda Jasmin Stavros predstavlja novo, zelo osebno pesem 'Samo majka zna', ki jo poklanja svoji mami. Glasbenik je pesem ustvarjal šest mesecev v sodelovanju z Dušanom Babićem in Bojanom Dragojevićem, izjemno priljubljenima avtorjema v regiji, saj se podpisujeta pod največje uspešnice, med drugim sta tudi osnovala dekliško skupino Učiteljice.

Bojana je med zvezde izstrelila 'Da se nađemo na pola puta', sledile so ene od največjih uspešnic v regiji, kot so 'Tapapana', 'Tri čase', 'Generale' in številne druge. Avtobiografski singel z univerzalno temo predstavlja tudi v zelo osebnem videu. Pod režisersko taktirko videospota, ki so ga snemali na različnih lokacijah Zagreba in Karlovca, se podpisuje Dario Rušin. Vidno navdušen nad končnim izdelkom je Jasmin Stavros o singlu povedal: "Vsak, ki ima starše visoke starosti, se bo našel v tej pesmi. Lahko rečem, da se od vseh mojih skladb popolnoma razlikuje, saj ima zelo močno osebno komponento in prav zaradi tega mi je še posebej všeč.

Mislim, da bo to močno čustvo občutil tudi poslušalec. S strani oseb, ki so pesem že slišale, sem prejel odlične kritike, nemalo pa je tistih, ki jim je ob poslušanju spolzela solza po licu. Moje največje osebno zadovoljstvo pa je, da je pesem slišala moja mama." Ob koncu je še dodal, da bo imela ta življenjska zgodba, prelita v pesem, vedno prav poseben prostor v njegovem srcu.

Priporočamo