Jasmin Stavros: Od strastnega pivca do misijonarskega puščavnika

31. 10. 2016 | Vir: Lady
Deli
Jasmin Stavros: Od strastnega pivca do misijonarskega puščavnika (foto: osebni arhiv)
osebni arhiv

Kralj zabavne glasbe Jasmin Stavros je najbrž najbolj idealen pevec za predstavitev vinske himne z naslovom Vino nek se toči. Izvrstno razpoložen in popularen Staki se je tokrat odločil, da bo svoje vinske izkušnje iskreno delil z oboževalci.

Pravi, da se mu zdi logično, da ravno on odpoje vinsko himno, ki je zagotovo še en hit v nizu hitov, po katerih je znan Stavros. Pevec, ki se je korenito spremenil, je povedal: "Vse življenje sem pil izključno vino, zadnja štiri leta sem na postu in nisem spil niti kapljice alkohola, tako da s spomini gledam svoje prijatelje, kako uživajo v rujni kapljici."

Stavros, ki iskreno pove, da je v svojem življenju spil zagotovo za dva olimpijska bazena vina, je zadnja leta pravi 'misijonarski puščavnik', ki oboževalcem narekuje, da naj uživajo v vinu, ampak zmerno.

Njegova kariera je po dobrih štiridesetih letih nastopanja še vedno v polnem zamahu. Mesece vnaprej so njegovi koncerti razprodani v Sloveniji, na Hrvaškem in širše, v svojih šestdesetih letih pa je popularni pevec naredil tudi novo poslovno odločitev, saj je zamenjal diskografa. V novem atraktivnem spotu za pesem Vino nek se toči je glasbenik predstavil vse lepote vinske ceste na Jastrebarskem in v okolici, scene pa je dodatno začinil z dvema simpatičnima igralcema, to sta Ecija Ivušić in Stiven Razmilić. Režiser spota je Bruno Grgurić, avtor teksta Belavie Vista, aranžma, ki je bil narejen v studiu Lupo Records, sta naredila Mario Mikšić in Igor Ivanović.

Tekst: Anja Kontrec

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan