Jason Momoa ljubi samo eno žensko

Jason Momoa ljubi samo eno žensko (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
7. 1. 2019

Trenutno je igralec Jason Momoa eden najbolj vročih moških na zvezdniškem nebu. 

Ženske so nore nanj, on pa je nor le na eno … Pred kratkim je v kinodvorane prišel film Aquaman, ki je takoj postal hit. Njegov glavni igralec Jason Momoa pa eden najbolj zaželenih moških. Ta 39-letni igralec ni navdušil le s svojo igro, temveč tudi s svojim popolnim izklesanim telesom in dolgimi lasmi, ki pa jih ne namerava skrajšati. Tako kot Samson, ki bi izgubil svojo moč, če bi si skrajšal lase, in njegova Dalila ga ne bi več ljubila. Pod pretvezo mu je lase skrajšala in izgubil je moč.

Jason si ne želi skrajšati las, ker se boji, da bi ga zapustila njegova soproga Lisa Bonett in bi zahtevala ločitev. Poleg tega so dolgi lasje zaščitni znak njegovega lika Arthurja Curryja, ki ga upodablja v Aquamanu. Ker promocije filma še potekajo, to tudi ne bi bila najbolj pametna poteza. In kdo je ta lepotica, zaradi katere bo ostal še nekaj časa dolgolasec? Lisa Bonett je kar 10 let starejša od njega in je nekdanja soproga pevskega zvezdnika Lennyja Krawitza, s katerim ima tudi 30-letno hčerko Zoe Krawitz. Jason in Lisa imata dva otroka, 11-letno hčerko Lolo in 10-letnega sina Nakoa-Wolfa. Par se je spoznal leta 2005 v enem od newyorških džezovskih klubov.

Lani pa sta dahnila usodni da. Jason je rojen na Havajih in njegovo polno ime je Joseph Jason Namakaeha Momoa. Njegova mama je bila pevka, oče pa slikar, tako mu je bila umetnost že položena v zibko. Je zelo zanimiv moški, ki je nekaj časa mislil, da bo študiral pomorsko biografijo. Kot mlad je veliko prepotoval, v Parizu obiskoval tečaj slikanja in v Tibetu spoznaval budizem.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo