Javnost jezna na Victorio Beckham zaradi odpuščanja uslužbencev

Javnost jezna na Victorio Beckham zaradi odpuščanja uslužbencev (foto: Shutterstock) Shutterstock
22. 4. 2020

Zaradi pandemije koronavirusa je po svetu delo izgubilo veliko ljudi. Odpuščanja se dogajajo vsak dan, svoje uslužbence pa so morali odpustiti tudi nekateri zvezdniki.

Med slednjimi je kuharski chef Gordon Ramsay, ki je odpustil kar 500 ljudi iz svojih restavracij. Priljubljena voditeljica pogovorne oddaje Ellen DeGeneres je razjezila svoje uslužbence, ki niso vedeli, da bodo dobili samo 40 odstotkov plače. A prav Victoria Beckham je izzvala pravi val jeze, ko je odpustila kar 30 zaposlenih v njenem modnem podjetju.

Britanski voditelj Piers Morgan, ki slovi po svojem ostrem jeziku, je dejal, da jo že leta rešuje njen mož David, medtem ko ona izgublja denar. Pozval jo je, naj še enkrat razmisli o svoi odločitvi in o vladnem načrtu za reševanje podjetnikov.

Victoriino premoženje je ocenjeno na 450 milijonov dolarjev. "Oprosti, a tole je ogabno. Če ti je res tako mar, zakaj ne vzameš denar davkoplačevalcev, ki ga nujno rabiš?," je vprašal Morgan.

Javnost pa je dodatno razjezilo dejstvo, da je sredi te krize odštela kar precejšenj kupček denarja za rojstnodnevno zabavo za svojega sina Brooklyna.