Javnost jo je sovražila: Camilla o tem, kaj je preživljala zaradi zveze s Charlesom

10. 12. 2018
Deli
Javnost jo je sovražila: Camilla o tem, kaj je preživljala zaradi zveze s Charlesom (foto: Profimedia)
Profimedia

Vojvodinja Camilla je razkrila drugo plat zgodbe o njenem odnosu s pokojno princeso Diano in tudi vse ostalo, kar je prestajala, medtem ko je skrivala svojo zvezo s sedanjim soporogom princem Charlesom.

V ljubezensko zvezo sta se zapletla leta 1971, ko je Charles spoznal Camillo s kraljevo družino, a sta prekinila, ko se je on vrnil v mornarico. Kot pravijo, je bil glavni razlog njunega razhoda ta, da kraljeva družina Camile ni imela za dovolj dobro, da bi postala njihov član.

Camilla se je kmalu poročila z Andrewom Parkerjem Bowlesom, nekaj let po tem pa se je princ Charles poročil z Diano. Kljub temu, da sta bila oba v zakonu, sta se Charles in Camilla še naprej dobivala. Na koncu so odkrili njuno afero, Camilla pa se je bala pojaviti se v javnosti.

"Leto dni nisem šla iz hiše. Bala sem se sovraštva javnosti in tabloidov, ki so me čakali vsepovsod. Nisem mogla nikamor. Čas sem preživljala ob branju, učila sem se slikanja. Izvlekli so me otroci, ki so se vedli, kot da je vse normalno," je dejala.

"Bilo je grozno. Tega ne bi privoščila nikomur. Moji otroci so vsak dan preštevali fotoreporterje pred mojo hišo, ki so se skrivali v grmovju," še doda.

Dve leti po grozljivi Dianini nesreči je Camilla javno izjavila, da je v zvezi s Charlesom, leta 2005 pa sta se poročila.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik