Jay-Z & Beyonce sta s pomočjo terapije rešila zakon

23. 4. 2018 | Vir: Nova
Deli
Jay-Z & Beyonce sta s pomočjo terapije rešila zakon (foto: Profimedia)
Profimedia

Lani proti koncu leta je raper Jay-Z prvič javno priznal, da je prevaral svojo soprogo Beyonce. V svojem albumu je posredno priznal krivdo.

Raper je na svojem albumu priznal krivdo o nezvestobi, o varanju je prek svojega albuma Lemonade spregovorila tudi Beyonce in nekaj časa je vse kazalo na to, da se bo eden najbolj slavnih pop parov razšel.

"Beyonce danes ve, da nisem najbolj grozen človek na svetu, ker sem jo varal," pravi Jay-Z (48) in dodaja, da se danes odlično razumeta, da pa se še vedno zelo trudita izboljšati komunikacijo in iz dneva v dan je njun odnos boljši. Ko je že kazalo, da je ločitev res pred vrati, se je par odločil oditi na zakonsko terapijo, ki očitno deluje.

"Zelo rada se imava, zato sva se odločila, da bova storila vse, da najin zakon obstane. O vsem skupaj je spregovoril v pogovorni oddaji Davida Lettermana, kjer je govoril o Beyonce (36). "Imam prekrasno ženo, ki je zelo razumevajoča in ve, da zaradi varanja nisem slab človek." Pevec pa ni razkril, s kom jo je varal.

Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan