Je Angelina Jolie pred novimi izzivi? Mika jo tudi politika!

Je Angelina Jolie pred novimi izzivi? Mika jo tudi politika! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2019

Mama šestih otrok, hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie, naj bi se po poročanjih tujih medijev pripravljala na velik izziv, celo večji od vsega, s čemer se je soočala doslej.

Po pisanju portala Breitbart je Angelina odprla svoj YouTube kanal, posvečen njenemu humanitarnemu delu. V opisu kanala je navedeno, da igralka med drugim predstavlja Združene narode in s svojim delom pomaga pri procesu iskanja rešitev za ljudi, ki so prisiljeni zapustiti svoje domove.

Portal Breitbart še namiguje, da je igralka s odprtjem svojega kanala pravzaprav začela s pripravami za predsedniške volitve v ZDA, ki bodo prihodnje leto.

V intervjuju za BBC Radio 4 Today, ki ga je dala konec minulega leta, je Angelina o možnosti kandidature za predsednico dejala: "Iskreno, če bi me vprašali pred 20 leti, bi se samo nasmejala. Res ne vem. Vedno povem, da bom šla tja, kjer me rabijo. Ne vem, če sem primerna za politiko, a ko pomislim, da več nimam ničesar za skrivati, takrat pomislim, da sem odprta za tako možnost. Lahko veliko prenesem."