Je igralka Elsa Pataky ljubosumna na možev uspeh?

Je igralka Elsa Pataky ljubosumna na možev uspeh? (foto: profimedia) profimedia
Vir: Lady
19. 5. 2017

Kar nekaj let je bila igralka Elsa Pataky predvsem žena slavnemu igralcu Chrisu Hemsworthu in mama njunih treh otrok – petletne Indie Rose ter štiriletnih dvojčkov Tristana in Sashe.

 A otroci počasi odraščajo, Elsa pa si vse bolj želi, da bi spet lahko začela normalno delati. Medtem ko se je posvečala družini, je njena kariera namreč stagnirala, je pa zato toliko bolj blestel njen mož, ki je zadnja leta dobival vse vidnejše vloge in priznanja za svoje delo.

Prav njemu pa naj ideja, da naj bi se Elsa vrnila na delo, ne bi bila preveč po volji. Kot vedo povedati dobro obveščeni, naj bi si igralec želel še enega otroka, igralki pa ni do tega. Zato naj bi se že večkrat tudi sprla, a kot kaže, bo Elsa počasi le dosegla svoje.

Nedavno je namreč postala L'Oréalova ambasadorka za izdelke za lase, kar ji je v veliko veselje. Ob intervjuju, ki ga je imela, pa je povedala, da ji je biti mama sicer prioriteta, a da v življenju potrebuje tudi še kaj drugega. Želi si namreč delati in želi biti poznana tudi po čem drugem kot le po tem, da je Chrisova žena.

Priporočamo