Je Jennifer Lopez s temi kopalkami napovedala poletni trend? Svoje bodo rekle modne poznavalke!

Je Jennifer Lopez s temi kopalkami napovedala poletni trend? Svoje bodo rekle modne poznavalke! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2021

Postavna pevka in igralka je spet navdušila svoje oboževalce.

Tokrat so bile razlog lepe, enodelne zelene kopalke, v katerih se je fotografirala na supu. Seveda je v prvem planu njena izklesana postava, a očitno je z izborom kopalk pokazala, kakšni bodo letošnji trendi.

Čeprav so v veljavi protikoronski ukrepi, se modne navdušenke - med katerimi je tudi Jennifer - že spogledujejo s poletjem in iščejo modele kopalk, ki bodo v skladu z najnovejšimi modnimi trendi. Očitno bodo enodelne kopalke tiste, ki bodo v "prvem planu." Te, ki jih nosi Jennifer, imajo visok izrez in globok dekolte, a so dovolj praktične, da je v njih mogoče tudi športati.

Sicer se pevka in igralka te dni mudi na eksotičnem otočju Turks in Caicos, kjer so ji paparaci nenehno za petami. A njihove pozornosti je vajena, tako da se lepotica ne razburja preveč. Ker trenutno ne more nastopati, si pač privošči tisto, kar pogreša v delovno "normalnih" časih - preživljanje prostih trenutkov v družbi najbližjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Priporočamo