Je Jennifer res imela afero z enim od "Prijateljev", ko je še bila z Bradom?

Je Jennifer res imela afero z enim od "Prijateljev", ko je še bila z Bradom? (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2020

Jennifer Aniston in Brad Pitt sta se pred kratkim spet zašla v primežu govoric o tem, da sta vnovič skupaj.

A očitno iz te moke ni bilo kruha, saj so zdaj govorice potihnile. So pa se pojavile druge, ravno tako zanimive.

Kot trdi revija Women's Day, je Jennifer, ko je v seriji Prijatelji igrala priljubljeno Rachel, imela afero s soigralcem Davidom Schwimmerjem, ki je igral Rossa (sicer veliko Rachelino ljubezen). To ne bi bilo nič posebnega, če v tistem času Jennifer ne bi bila z Bradom.

Kot trdi neimenovani vir, je Jennifer od leta 1994 do 19998 bila v zvezi z Davidom, a sta to uspešno skrivala pred ostalimi soigralci. Bala naj bi se, da bi to lahko vplivalo na njuni vlogi. To naj bi viru zaupal sam David na neki zabavi.

Ko je za vse skupaj izvedela še Courteney Cox, je bila zelo prizadeta, ker ji Jennifer, njena najboljša prijateljica, tega ni zaupala.

"Ta skrivnost je vrsto let žrla Jennifer, a je ni razkrila. A potem so se zadeve zapletle. Poročila se je z Bradom, David pa je bil še vrsto let zlomljen zaradi tega. Čeprav sta si priznala, da se ljubita, sta se strinjala, da bo jima uspeh serije vedno na prvem mestu."

Ker pa se glavna akterja te zgodbe o njej še nista izrekla, ostaja odprto vprašanje, ali to dejansko drži. To pa najbolje vesta Jennifer in David. Pa morda tudi Brad. Očitno pa je, da med njimi v vsakem primeru ni hude krvi, saj še naprej veselo prijateljujejo.

Priporočamo