Je Kim Kardashian s to sliko hotela utišati govorice o ločitvi? Pokazala je, koliko ji pomeni družina!

Je Kim Kardashian s to sliko hotela utišati govorice o ločitvi? Pokazala je, koliko ji pomeni družina! (foto: Bar/Backgrid Uk/Profimedia) Bar/Backgrid Uk/Profimedia
12. 6. 2020

V zadnjih dneh se je napletlo kar nekaj govoric o tem, da se Kim Kardashian in njen mož Kanye West odločata o ločenem življenju. 

Menda je bilo med njima tako hudo, da je posredovala celo njena mama Kris Jenner, saj je zakon zvezdnice resničnostnih šovov in postavnega raperja že prava blagovna znamka, okrog katere se pletejo številne zgodbe.

Zdaj pa je Kim stopila v akcijo in naredila konec govoricam. Najprej je objavila slike, ki so nastale ob Kanyejevem rojstnem dnevu in na katerih na vso moč objema svojega moža.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nato pa je svoje sledilce razveselila s fotografijo njunih štirih prisrčnih otrok, ki so s svojo prisrčnostjo raznežili čisto vse. 7-letna North, 4-letni Saint, 2-letna Chicago in mali Psalm so močna vez, ki povezuje zakonca. Očitno je, da se tega še kako zavedata tudi sama. Če so že obstajala nesoglasja, so ob temeljitem razmisleku o posledicah verjetno hitro izginila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My whole heart

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on