Je končno odkrit pravi vzrok nerazumevanja med vojvodinjama Kate in Meghan?

Je končno odkrit pravi vzrok nerazumevanja med vojvodinjama Kate in Meghan? (foto: Profimedia) Profimedia
22. 12. 2018

Govorice o razdoru med kraljevima snahama Meghan Markle in Kate Middleton nikakor ne pojenjajo. Po poročanju tujih medijev naj bi napetosti med dvema vojvodinjama izbruhnile več kot enkrat.

Revija People tako v novi številki potrjuje govorice o prepiru, ki je izbruhnil nekaj dni pred majsko poroko princa Harryja in Meghan.

"Meghan in Kate sta se sprili zaradi pomerjanja oblekice triletne princeske Charlotte, hčerke Kate Middleton. Bilo je malo organiziranih pomerjanj oblek za družice. Vse se je dogajalo v zadnjem trenutku, zato je bila situacija stresna za vse, ki so bili vključeni," se je izvedelo od prijatelja kraljeve družine.

Kate je zaradi teh dogodkov jokala. Čeprav ni povsem jasno, kaj jo je tako zelo vznemirilo, so se pojavila ugibanja, da je vsemu skupaj botroval stres skupaj z dejstvom, da je Kate le mesec pred tem rodila sina Louisa in da je bila pod vplivom močnih čustev.

Napetosti ob kraljevi poroki so se pojavile tudi takrat, ko je kraljica Elizabeta II. zavrnila prvo Meghanino izbiro tiare, ki naj bi jo nosila na poroki. Kraljevi biograf Robert Jobson je napisal, da je takrat princ Harry vpil na osebje: "Kar Meghan želi, Meghan tudi dobi!"

Odkar se je Meghan pridružila kraljevi družini, je malce prevetrila nekatere njihove navade. Večina se strinja, da je to nekaj normalnega. "Žene spreminjajo dinamiko odnosov. William in Harry imata soproge z močnimi značaji. Če pripeljete ženski s trdnimi stališči iz realnega v kraljevski svet, bo to zagotovo imelo nekakšen vpliv," je reviji People zaupal isti vir.

Priporočamo