Je Megan Markle v veselem pričakovanju? To naj bi dokazoval TA podatek!

Je Megan Markle v veselem pričakovanju? To naj bi dokazoval TA podatek! (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2020

Že večkrat so se pojavile govorice, da je vojvodinja Meghan Markle drugič noseča, a iz te moke (še) ni bilo kruha.

Tabloidi pa takoj, ko se Meghan pojavi v ohlapnejših oblačilih, spet privlečejo na plano zgodbo o njeni (domnevni) drugi nosečnosti. A tokrat naj bi za to obstajal trdnejši dokaz, ki so ga pripisali enemu dejstvu.

Meghan se je namreč za zaščito svoje zasebnosti že pred časom obrnila na sodišče, kamor je vložila nekaj tožb proti tabloidom in njihovemu poročanju. Tudi njen soprog, princ Harry, je napovedal, da bosta do posegov v njuno zasebnost neizprosna in da tega ne bosta tolerirala. A Meghan je zdaj na sodišče vložila prošnjo, naj se sojenje prestavi za 9 mesecev.

Razloga, zakaj si zdaj želi prestavljanje sojenja, pa ob tem ni podala, zato ne čudi dejstvo, da so se takoj pojavile trditve, da se je za to odločila zaradi nosečnosti. Kraljevi par, ki zdaj skupaj z njunim prvorojencem Archiejem živi v ZDA, se na najnovejša namigovanja ni odzval, pa tudi drugi člani kraljeve družine ostajajo brez komentarja, kot je to že v njihovi navadi.

Seveda bo svoje pokazal čas in vedno radovedna javnost se bo pač morala sprijazniti z dejstvom, da Harry in Meghan svojega zasebnega življenja (več) ne mislita obešati na velik zvon.

Priporočamo