Je Meghan imela še skrivni Instagram račun?

Je Meghan imela še skrivni Instagram račun? (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2019

Po poročanju nekaterih britanskih tabloidov naj bi bila vojvodinja Meghan Markle do nedavnega še aktivna na družbenih omrežjih.

Vojvodinja Meghan Markle je svoje račune na družbenih omrežjih ukinila že januarja lani, samo en mesec po tem, ko so razkrili, da se je uradno zaročila s princom Harryjem.

Zdi pa se, da je bila Meghan vseeno še aktivna - iz neimenovanega vira se je izvedelo, da naj bi vojvodinja imela skrivni profil, da bi lahko še naprej spremljala svoje prijatelje. Imela naj bi ga še nekaj mesecev nazaj, ko je sklenila, da ga bo ukinila. Prizadeli so jo negativni komentarji, ki jih je bila deležna.

Zaradi okrutnega norčevanja se je počutila slabo, zato je skrivni profil ukinila pred božičnimi prazniki. Za to naj bi se odločila, da zaščiti svoje psihično zdravje in zdravje še nerojenega otroka.

"Ker je morala ukiniti svoj profil na Instagramu, je pod lažnim imenom spremljala svoje prijatelje. Ob tem je naletela na res grozne in zlobne komentarje o sebi. To jo je zelo prizadelo, tako da je na koncu morala ukiniti tudi skrivni profil, da bi zaščitila svoje duševno zdravje," je neimenovani vir dejal za tabloid The Sun.

Sicer pa člani kraljeve družine ne uporabljajo družbenih omrežij, a tudi tukaj obstajajo izjeme - to sta princesi Beatrice in Eugenie.

Priporočamo