Je mogoče, da je Beyonce znova noseča?

14. 6. 2018
Deli
Je mogoče, da je Beyonce znova noseča? (foto: Profimedia)
Profimedia

Oboževalci ameriške pevke Beyonce so na turneji opazili, da ima glasbenica skrivnostno zaobljen trebušček. Je mogoče, da je zvezdnica noseča?

Oboževalci so na družbenih omrežjih sprožili burno debato, da naj bi bila ameriška pevka Beyonce po vsej verjetnosti znova noseča. Ameriški časopis Star je tako zapisal, da naj bi bila pevka presenečena, da je zanosila tako hitro po rojstvu dvojčkov, a je obenem presrečna. Oboževalci so prepričani, da Beyonce namerno izbira oblačila, ki prekrivajo njen trebušček, saj si želi novico kar najdlje zadržati zase.

Na koncertu v Veliki Britaniji je oblekla dolgo jopo, pod njo pa se je ves čas bohotil zaobljen trebušček. Pevka je lani februarja sporočila, da je noseča in da pričakuje dvojčke, srečno vest pa je z oboževalci delila na Instagramu, zato oboževalci tudi tokrat pričakujejo, da bo storila podobno.

Beyonce in Jay-Z že imata tri otroke, hčerko Blue Ivy (6) in eno leto stare dvojčke Rumi in Sira. Za dvojčke sta slavna zakonca najela celo vojsko varušk, vse varuške stanujejo v vili v Kaliforniji vsaka pa dela po osem ur na dan. Starejša hči Blue Ivy ima za zdaj samo dve varuški.

Slavna zakonca sta trenutno na skupni evropski turneji imenovani On The Run II, zato bodo imeli oboževalci še veliko priložnosti, da bodo lahko pozorno opazovali njen trebušček.